Några äldre bilder på Messer



Kungsör 2008, våran första lokala. En LC:2, Messer skötte sig galant - 60,7 % och bara någon ynka procent från placering!



Utställning juni 2009 - En andraplats! 52p = Kvalitetsklass två



Ett dressyrpass hemma i paddocken, första gången han rids på kandar. Sommaren 2007.



Min syster och Messer på en hopptävling på klubben - 2007




Jag och Messer efter ett dressyrpass i ridhuset - sensommaren 2008



Messers och min första tävling ihop, en liten hopptävling på klubben. Hösten 2006.



Hoppar hemma i paddocken. Hösten 2005.

Dåligt självdisciplin....

Blä för söndagar.. För då måååste jag verkligen plugga, eftersom det skall redovisas på måndagen. Då kommer jag liksom inte undan längre, hur mkt jag än skulle vilja ;p Men, om jag hade haft lite bättre självdisciplin och pluggade regelbundet så skulle jag ju å andra sidan slippa dessa långa söndagar med en massa plugg. Har inte ens bokat tåg än, och så vill jag se Wallander som börjar kl 21. Hur ska det gå när jag har massor kvar att göra?
Nä, nästa vecka ska jag skärpa mig.... Det måste jag, har tenta snart, 2 stycken till och med + en inlämningsuppgift samma vecka..  Inte bra, inte bra.

Usch vilket tråkigt inlägg, här får ni en bild på min kära häst i stället :) Mycket roligare! Visst är han fin, min lilla pärla :) <3


En dag på ridskolan

Pustar ut efter en riktig hästdag! Började med att hjälpa till och leda uteritten som USK anordnade. Fick leda lilla Semlan som blev riktigt trött och seg på slutet, så hon sackade efter hela tiden så de andra fick vänta :) Gulleponny! Inte lätt att hinna med det stora hästarna med hennes korta ben!

Därefter så var det dressytävling på klubben, och Johanna skulle vara med, så det ville jag förstås se :) Hon red Millie, ett korsningssto på ridskolan. Riktigt läcker är hon :) Och grymt duktig i dressyren. Johanna och Millie är ett bra team, en riktigt fin ritt fick de till och kammade hem segern :D Riktigt bra jobbat med tanke på att Johanna inte har ridit hästen sen i julas och faktiskt inte rider hästen överhuvudtaget i vanliga fall + att det var väldigt länge sen hon tävlade sist (2år tror jag) och har hunnit få en liten knodd vid namn Elias därimellan :) Det kallar jag bra jobbat :)

Våra pållar fick vila idag, hann inte rida. Så det får jag ta itu med imorgon istället :)


RSS 2.0