Rolig tävling



En riktigt kul tävling om en personlig almanacka! Var med du också!

Tävling



Jag är med och tävlar, var det du också :) Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Bloggtävling



Klicka på bilden för att komma till tävligen :)

Bloggtävling












Bilden är klickbar :)

Plugg

Måndag idag, vilket innebar en extremt tidig morgon för min del. Klockan ringde 5.20 imorse och tro det eller ej så var jag uppe till 05.30! Jag som brukar snooza läänge innan jag behagar kliva ur sängen. Men det hade  jag inte riktigt tid med idag. För då skulle klockan behöva ringa mycket tidigare än så..
Jag har alltså varit i Örebro idag och lyssnat på en föreläsning. Mycket intressant!

Tänkte dra en sväng till badet och simma idag, skulle vara riktigt skönt! Gymmade igår och tänkte göra det imorgon också, så att simma idag vore toppen som omväxling :)



Bloggtävling!



http://sallberglina.blogg.se/2011/january/i-samarbete-med-ride-with-style-tavla-om-ett.html


Bloggtävling



http://ciajonasson.bloggplatsen.se/2011/01/12/4350517-blogg-tavling/#kommentarer

Jag är med och tävlar om...



http://atigas.mittspejs.se/blogg/20101230-402325-Vinn-ett-Thermo-Master-landtacke-fran-Hooks-hos-mig.html

Gymmet

Tog mig i kragen och åkte till gymmet med syster idag, Jenny var också där! Alltid kul när man är ett par stycken!
Gick 10 min på gåbandet som uppvärmning, sen blev det styrka för fulla muggar. Oj vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon!
"Rodde" även 2 km, det är en maskin som man liksom ror i, eller ja, den fungerar på samma sätt som om man skulle ro fast det är typ 10 ggr värre haha! Men kul är den! En klar favorit.

Blir visst träning imorgon också, inte mig emot, idag iaf! Får väl se vad jag tycker imorgon när jag knappt kan gå haha. :) 



En dag i Örebro

Oj vilken dag det var igår alltså... Jag skulle ta tidiga tåget in till Örebro, som går 6.40. Startar datan i all hast innan jag ska åka mot stationen för att se om det möjligtsvis var försenat eller något - läser INSTÄLLT. Skit! Ersättningsbuss. Nåväl åkte mot stationen för att vänta på ersättningsbussen, men kom det någon - nej. Och när det väl kom en buss så gick den till Eskilstuna, dvs åt helt fel håll. Busschauffören ringde till SJ och frågade vart våran ersättningsbuss var, och han fick till svar "Nej men vi har inte fått några uppgifter om att det ska vara något fel, så de får isåfall vänta till nästa tåg". Schysst!
Så alla gick snällt in och väntade på nästkommande tåg.. Och när det sen kom en buss, så reagerade ingen ens, för vi skulle ju ändå inte få någon. Tillslut kom denne busschaufför in och sa "Ingen som ska till Örebro?!". Haha ja, så visst fick vi en buss tillslut, fast vi hade ju lika gärna kunnat vänta 10 min till och tagit nästa tåg, det hade nästan gått fortare ;)

Väl i Örebro - 07.55 (kommer normalt dit strax efter 7). Hoppas och tror att stadsbussen som tar mig till universitetet kl 07.57 inte kommit än. Och nej det hade den ju inte gjort. Busskuren smockfull. Och inte kom det någon buss heller, eller jo, det kom många bussar. Men ingen som gick till universitetet. 8.30 kom min buss (den som skulle ha gått 07.57). Jag var redan då 15 min sen, min föreläsning började nämligen 8.15. MEN, bussfan var proppfull! Folk pressade sig in, vilket var lönlöst för några fick gå av för det gick inte ens att stänga dörrarna. Väntar till nästa tänkte jag, för bussen som skulle gått 8.12 hade inte heller dykt upp så den borde ju komma snart. Men icke.. 8.40 kom en buss, även den smockfull, ingen idé att kliva på...
Slutligen fick jag skjuts (!) till universitetet och kom dit till 9.00. Missade tentaåterlämningen.... Får väl hämta ut den nästa vecka.
Fan vad irriterad jag var då kan jag säga. Man betalar ändå rätt mycket pengar för att man ska komma dit man vill - i tid! Totalt sett var jag 1h 20 minuter sen! Brukar vara på universitetet kl 7.40 normalt...

Skolan gick bra, mycket intressant kurs har vi börjat med! Slutade redan kl 11 så jag köpte en macka och tog bussen tillbaka till stationen.

Tåget var i tid - tur det. Klev in och satte mig och väntade på att det skulle åka.
Fläktarna börjar helt plötsligt sluta - aha tänkte jag?! men det ska väl vara så. Men kort därefter ropar dom sedan i högtalarna "Vi har förnärvarande ingen ström, vilket gör att vi inte kommer någonstans, vi ska undersöka problemet lite närmare så återkommer vi"! HAHAHA det var droppen! Hade sån jäkla lust att ta mitt pick och pack och GÅ hem!
Men som tur var började tåget rulla bara 5 minuter senare :)

Och såhär i efterhand kan jag bara skratta lite gott åt det :) För allt gick ju bra ändå, tillslut! Men tänk om jag skulle ha haft en tenta... Då får man INTE komma försent.

Bloggtävling


Fredag

Äntligen fredag! Vilket innebär tacos och fredagsmys till Let's dance :)

Red ut i skogen med tottilottarna idag! Kallt som bara den var det.. Att inte ha långkalsonger och inga vantar är inte att rekommendera alltså, haha :p Men det gick ju bra ändå, fick tina upp när jag kom hem bara! Hästarna tyckte iaf att det var jättekul att komma ut och lufsa i skogen, pigga och glada som alltid! Dock var det så halt och eftersom Cabbe bara har traktbrodd så kunde vi bara skritta, men vad gör de :) Tycker det är härligt att komma ut i skogen, oavsett vilken gångart man rider i!

Imorgon blir det nog lite dressyrjobb i ridhuset... eller en skogsrunda.. Svårt att bestämma sig! Vi får se hur det blir helt enkelt, men rida det ska jag :)

Nu ska jag börja med tacosen, mums!

Full rulle

Puh, är helt slut nu. Känns som om jag har sand bakom ögonlocken. Tror det är dags att sova nu, i rimlig tid för en gångs skull. Och det känns som att jag kommer somna direkt. Hoppas verkligen det, för jag behöver vända tillbaka dygnet. Skolan drar ju igång snart och mitt tåg går grymt tidigt.. OM det går vill säga ;)

Idag har jag iaf hållt igång. Först simmade jag ju. (Vaknade inte förräns kl 11. :o) Sen åt jag, för att sedan dra vidare till stallet. Mockade och fixade maten åt våra hästar och red dom båda. Fick även prova Sting, så 3 hästar har jag ridit idag. Så nu börjar jag bli rätt trött :) Sköööönt!

Så nu täcker jag ta mitt pick och pack och krypa ner under täcket, och läsa ett kapitel i min fina bok som jag fick i julklapp! 14 dagar i rymden efter 14 år på jorden - Christer Fuglesang. GRYMT bra bok, iallafall för mig som är intresserad av allt som har med rymden att göra. Tycker det är såå häftigt, och i denna boken får man verkligen veta i detalj hur allting går till, känslan, uppdragen.. HÄFTIGT, riktigt häftigt tycker jag! (som annars hatar att läsa). Köp den!


Simmat

Nu har jag simmat, det blev 1 200 m - på 45 minuter. Har träningsvärk sen igår, haha, så det kändes att simma vill jag lova!

Träning

Har gymmat idag, välbehövligt kan jag ju säga! Blev drygt 1h träning totalt, 30 min på gåbandet och så lite styrketräning på det! Känns ju så underbart skönt när man går hem sen, haha! :) Kommer få grym träningsvärk..

Imorgon tänkte jag simma, minst 1 000 m, helst 1 500 m. Asch vi får se, huvudsaken är att jag tar mig dit och rör på mig! Har även tänkt att rida, hästarna behöver ju också motion :) Får blir lite dressyrjobb för deras del!


Bloggtävling

Jag är med och tävlar om ett superfint schabrak hos www.ponnymuppar.blogg.se. Var med du också! :)






Om jag mot förmodan skulle råka vinna, så skulle jag gärna vilja ha ett grå/brunt med röd och vit kant i storlek full :)

RSS 2.0