Ljusparty

Hejsvejs grus och gnejs!
Idag har det varit en väldigt händelserik dag!
Orkar inte ens berätta hälften haha! Men kort och gott så har dagen bestått av skola, ridning av 2 hästar, ljusparty och ett grymt adrenalinpåslag. Det var min dag det.

Lördag

Grått och trist väder idag, väldigt passande eftersom jag har massor att plugga. Då behöver jag ju inte längta ut direkt ;p

Projektet skall slutföras och ytterliggare ett arbete ska bli klart i helgen, hard work work!

Igår kväll red jag ut på Messer med Malin och Solo. Messer kändes jättefin, han är så pigg och glad så :) Skrittade mest och travade litegranna! Det är så härligt att komma ut i skogen framemot kvällningen! När solen är påväg ned, älskar det! Cabbelito fick vila, så jag ryktade och pysslade om honom istället! Får väl se om det blir ngn skrittur idag, eller en promenad.

Dags för plugg!

FREDAG!

Vaknade flera gånger inatt av att det var världens oväder, först spöregnade det (och även åskade tydligen :s) och sen nästa gång jag vaknade snöade det!!? Haha nästan så att jag undrar om jag har drömt om allt eftersom det är strålande sol ute nu! :o Knasigt!

Ska straxt bege mig till stallet och luncha hästarna. Får se om jag rider ngn av dem nu, eller om jag tar det ikväll. Har nämligen kvällsfodringen också, då systra mi är på annat håll ikväll. Så det lutar nog att rida båda pållarna då istället!
Nähä, om man skulle ta och byta om kanske, och äta lite frukost och sen åka.

Nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem! Pumpa cykeldäcken och ge mig ut på en premiärtur!
Det finns inget härligare än att cykla för första gången på året!

Hejsvejs!


-

tävling

Man kan ju alltid hoppas! :)

.

Jahaja, Cabbelito har trampat av sig en framsko! Hoppas hovis kan komma ut och slå på den imorgon, för sadelprovaren kommer ju imorgon och så kanske vi ska dressyrträna på fredag.. Nåja, bara han inte blir halt eller får en hovböld igen. Han har ju sulor på båda fram just nu, så det hade varit bättre om han trampade av sig en baksko, där han inte är lika ömfotad.

Messer min pärla gick iaf jättebra idag, galopperade på jättefint och höll en riktigt bra takt i båda varven :)) Kul! Sen skrittade vi av ute i skogen, och det var så härligt så!

Nu ska jag ta en varm dusch, man blir aningens frusen efter stallet trots allt. Blir lite kyligt när solen går ned.

Onsdag

Underbart väder idag också!!

Så idag har jag varit ute och grejat lite i trädgården, det är såå hääärligt att kunna vistas ute igen, utan att frysa ihjäl!! Sen har jag ägnat en hel del tid åt projektarbetet, och det är jätteroligt!! Helt ärligt! Sen skall jag skriva på ytterliggare ett arbete, men först blir det en paus för jag måste till stallet och pyssla om världens bästa hästar! Tror Cabbe får vila idag, han har gått så bra de senaste dagarna så han förtjänar det verkligen! Sadelprovaren kom inte igår, utan hon kommer på torsdag istället.
Messer vilade igår, så idag tar vi ett lätt joggigngpass i paddocken! :)

Ha det gott!

Våååår

Härligt väder, nu är det äntligen vår! Ska kidnappa Emil (syrrans hund) och ge mig ut på en promenad i det fina vädret!!

Lite senare idag kommer sadelprovaren ut igen (hon var här i lördags också), och förhoppningsvis har hon med en sadel till Cabbe. Han har musklat på sig så bra under igångsättningen att han har växt ur sin sadel. Så nu letar vi efter en likadan som vi redan har, Pfiff Amaretto, fast en vidare! Sadelprovaren trodde hon kunde få tag på en sådan tills idag, hoppas hoppas! Annars kan man ju faktiskt värma om bommen, men då måste sadeln skickas iväg och grejer. Enklast vore ju om man hittade en i rätt storlek på en gång, och sälja den han har nu. Men vi får la se! Huvudsaken är att Cabbe får en sadel som passar!!

Annars kommer dagen att bjuda på projektarbete och resmålsarbete. Men jag klagar inte, tycker faktiskt att det är rätt kul att skriva projektarbetet :) Det ska ju bara slutföras, sen är det klart!! Wiiee, studenten snart!!!! :D




RSS 2.0