Globen

Igår var jag, mamma och Johanna till Globen för att se Stockholm horse show. Jag fick det i 18-års present av Johanna och Andreas i maj, så förstå vad jag har väntat :) ett halvår! Världens bästa födelsedagspresent, för shit vilken upplevelse det var! Toppenbra platser var det också! Allt var så maffigt, inte alls som att se det på tvn!
Min personliga favorit var förstås JF Pignon, fransmannen med de lösa hästarna. Men hela showen var kalasbra!
Handlade lite grejs på mässan också, men jisses va folk det var! Särskilt i pauserna, det gick inte att ta sig fram!!
Men det blev iaf ett broderat schabrak, benlindor, nyckelband, mössa, kedjegrimskaft, litet hundtäcke till Emil och nåt mer som jag säkert har glömt. Alldeles lagom :) Fast egentligen var jag ute efter ett stalltäcke till Messer,och ett träns till Cabbe men jag hittade bara dyyyyra.. Jag menar vem köper ett träns för 4.000 när det finns liknande för 400?

Nåja, jag hade en TOPPENDAG! Tusen tusen tack världens bästa syster och Andreas för presenten! Idag är jag helt slut, blev ganska sent inatt innan vi kom hem. Men det är det värt, för fan va roligt vi hade :)

Försöker plugga lite Rättskunskap. Men det går inge vidare haha. Tror det har varit lite för mycket körkort i mitt huvud den senaste tiden. Se bara vad jag har skrivit i mitt anteckningsblock, vid ett annat rättskunskapspluggandetillfälle.
"Man har inte rätt att hyra ut sin lägenhet i andra hand utan tillstånd av fastighetsägaren. Då riskerar man att bli av med körkortet"

Haha

Sunday

Haha det där med att jag hade "bara lite ont" i armen skulle jag aldrig ha skrivit, för fy bövelen va ont det gör idag + all att jag har världens ledvärd, feber, och känner mig jätteförkyld. Kul, MEN hellre det än svininfluensan säger jag bara!

Nu är det tack och godnatt för min del! Skola imorgon, och jag får ta bilen :)

Lördag

Idag har jag varit överallt och ingenstans känns det som! Somnade inte förrän halv fem imorse eftersom vi kollade till Cabbe inatt o jag kunde inte somna om direkt, sen upp halv nio. Följde med pappa och hämtade en adventsgran, superfin var den! Därefter tog jag bilen och åkte upp till stallet och lunchfodrade, härlig känsla att åka själv måste jag säga :) Drog med hästtransporten ner också, eftersom syrran skulle flytta lite möbler. Det är bland det roligaste, att köra med släp!

Efter stallet och möbelflytten begav jag mig till Köping för att vaccinera mig mot svininfluensan, skönt att ha det gjort! Har lite ont i armen bara än så länge, men det behöver ju inte bli mer än så :p Sen vidare till stallet igen för att rida min bruna vackra springare, som var väldigt pigg och glad idag!

Sen blev det myskväll med familjen :) Och nu är jag fruktansvärt trööööött! Så godnatt!


KÖRKORT!!!!!

Jag har körkort!!! Kan inte förstå att det är sant! Det var inte länge sen jag sa att jag skulle försöka ta det ivår. Och nu har jag det bara sådär :o Känslan är obeskrivlig!!

Nu ska jag kika på idol med min kära familj och äta tacos! Kan inte bli bättre!

 


Dagens bästa!

"Din husläkare: Doktor Åbågen." Hahaha!


En helt vanlig onsdag

Idag har jag varit i skolan, skönt att vara tillbaka faktiskt! Man missar ju en del när man är sjuk, så det är inget att sträva efter direkt! Men nu ikväll har jag i alla fall lyckats skicka iväg hela två inlämningsuppgifter, så det känns skönt :) Imorgon är det öppet hus på Vasa! Kom och hälsa på :)


Pelle Svanslös

Va tråkigt det är att vara sjuk... Är sämre idag också, hostar och nyser om vartannat...  Så hela förmiddagen har jag bara legat under täcket och kollat på Pelle Svanslös! Ett måste när man är sjuk, jag älskar den julkalendern :) Synd att de alltid är så tråkiga nuförtiden, julkalendrarna alltså. Dom var bättre förr!


Atjo Prosit

Vanlig förkylning eller svininfluesan, det är frågan! Njae men jag tror det är en vanlig förkylning bara. Men inte är det nå kul för de inte, jag har redan tröttnat. Jag vill till skolan! Jag vill rida! Blä för att vara sjuk...

Tänker gå och poppa lite popcorn nu, och sen klicka igång någon bra film! Godnatt! 


Körslaget

Ola vann!! :D Han och kören är så värda det! De är grymt duktiga!

Idag har jag väl inte gjort något särskilt, hade morgonen i stallet så jag var uppe med tuppen. Inte nog med att jag hade ont i magen igår, idag har jag världens halsont. Kul, svininfluensa på g kanske?! Det där vaccinet hinner man väl inte få förrän de är försent..

Och mitt i allt så har jag lärt Emil: sitt, ligg, tass, give me five och rulla runt på bara några dagar. Haha det ni! Snacka om lättlärd valp!

Nu ska jag titta på film och värma mej under filten i soffan, i hopp om att hejda förkylningen.
Ciao!


Fredagsmys

Helg igen, veckorna bara flyger förbi.. Snart är det jul :) Jag längtar! Dags att skriva önskelistan snart kanske?!
Om drygt två veckor är det Globen horse show också, som jag har längtat alltså!!! :) Kommer bli så grymt kul!


Söndag

Jag är inte särskilt förtjust i söndagar... Man får bara ångest över alla måsten som man inte gjort under helgen, fastän man har haft tid, men ingen ork. Idag är en sån dag. Jag har massor att göra, därför gör jag ingenting... Sjukt...

Mår inge vidare heller, jättehängig och fryser.. Alltid ska det vara något.. Det blev ingen ridning idag med andra ord. Gjorde bara det som måste göras dagligen, dvs mocka, göra mat och borsta dom litegrann.

Nu ska jag ta mig en varm dusch i hopp om att "tina". Sen blir det att krypa ner under duntäcket med raggsockor på!


At Elin's place

Har precis kommit hem från Elin, efter en spelkväll med mycket trevligt folk :) Lika kul som alltid, det går inte att ha tråkigt när man umgås med dom. Underbara kallas det!

Ska väl strax ta och bege mig till sängs, men jag har så himla svårt att varva ner?! Hundvalpsvakt är jag också, så jag ska ta en liten promenix med den lille först bara, så det inte sker en olycka inne ;P

See ya!


Huvudvärk

Sitter och försöker plugga lite, men det går inge vidare, har en grym huvudvärk som inte verkar vilja ge med sig. Nog för att jag ofta har ont i huvudet, men inte såhär helt utan anledning...

Beställde en julskiva förra veckan, som kom idag. Gissa om jag har suttit här och lyssnat? Ååååh va jag längtar till jul! Fick dessutom en digital fotoram på köpet, som jag inte fattar ett skvatt av! Orkar inte läsa bruksanvisningen heller för tillfället.


Monday

Woho, jag har lyckats fixa designen och allt det där, helt själv! :D Inte illa!


Blogg?!

Jag har skaffat en blogg, otippat?
Känner att det kan vara skönt att få skriva av sig lite ibland.
Men jag tröttnar nog lika snabbt ska ni se ;)
Ciaooo!!


RSS 2.0