Bloggtävling


Jag är med och tävar om denna snygga grimman från Hööks hos www.dressyrtontar.blogg.se . Var med du också!

Mitt senaste inköp

Äntligen har jag skaffat mig en systemkamera! Som jag har längtat :)
Blev en Canon Eos 1000d, en enkel variant och en bra nybörjarkamera. Toppen med andra ord! Har inte hunnit prova den alltför mkt pga tentaplugg, men nu så. Nu ska den börja användas på rikigt :) Men det lilla jag har fotat med den hittills så är jag supernöjd!! En jättefin kamera är det :)


Ullared och annat kul

I lördags morgon, eller fredag natt beroende på vad man vill kalla det. Kl 1.10 hämtade bussen oss för en dag full med shopping 36 mil bort, nämligen på Gekås i Ullared. Vi, jag och min syster, hade aldrig varit där tidigare så det var riktigt spännande att se om det verkligen VAR så billigt som alla berättat, och ja, det kan man väl säga att det var haha. Faktiskt bättre än jag trodde! Fyndade riktigt ordentligt och gjorde till och med av med en tusing mindre än vad jag räknat med :o

Köpte bl a:
Ett regntäcke med avtagbar hals åt Messer
Ett skrittäcke
En ny sadelgjord
Boots
Bomull i massor
2 par Ridstrumpor
2 Ridbyxor
Vårjacka
Jeansleggins
Mjukisbyxor
2 Halsdukar
Strumpor
First aid box

och massa julklappar
+ en massa Ullaredspåsar till täckena i stallet!

Riktigt roligt var det, men dagen blev lång, riktigt lång. Räknade ut att jag varit vaken i mer än 42 h i sträck haha, sov bara 6 h sen natten när vi kom hem och kände mig mer utvilad än någonsin, haha. Konstigt?! Eh nej.

Åkte dock på världens febervända efter resan, förmodligen blev jag smittad av syrran under den långa bussresan, hon var genomförkyld. Men nu är jag bara lite förkyld så nu är jag nästan fit for fight igen :) Snart JUL :)

Underbara vinter

Det är riktigt fint ute nu! Alldeles vitt, både på träd och mark. Vackert, mycket vackert!
Något som dock inte är lite mysigt är denna bitande kyla. Jag menar, 20 minus är väl lite i det kallaste laget kan jag tycka. Låt det ligga på en sisådär 5-6 minus så är det lagom :) Men man vänjer sig väl en aning förhoppningsvis, just nu känns det som att man inte kan andas när man stoppar ut nästippen utanför dörren, haha :P Illa!

Nåja, annars så har jag lyckats dra på mig ytterligare en ögoninflammation för i år. Tror jag är inne på 5:e ögoninflammationen för iår. Knepigt, jag som aldrig haft problem med det tidigare?!

RSS 2.0