Fettisdagen!

Idag är det ju som sagt fettisdagen, och då måste man ju äta en semla! Så det har jag självklart gjort, även fast jag inte borde.

Slutade redan vid halv elva idag, hade bara franska. Men inte har jag pluggat nå för de... Har ju prov imorgon. Och nu sitter jag dessutom här?! Måste vara nåt fel på mig..

Har iaf varit hos våra två pärlor till hästar! Frida hängde med upp och vi red ut, det är så smidigt när båda pållarna kan bli motionerade samtidigt! Skönt att komma ut i skogen, det är faktiskt mysigt med snö trots allt, även fast det är liiiite för mycket för min smak.

Nu ska jag återigen dyka ner i ekonomi boken, i hopp om att det fastnar. För sen ska jag dra upp till stallet och kvällsfodra pållarna!
Hejsvejs!


Stukad fot

Är det inte skrattretande? För ett par dagar sedan pratade jag och min syster om stukade fötter (av ngn anledning), och jag sa då att jag "var lyckligt lottat som aldrig stukat foten ordentligt". Trampat snett har vi väl alla gjort ngn gång, visst det gör ont en kortkort stund. Sen är det över, det är allt jag har varit med om. Men ikväll, trampar jag snett nåt så djävulskt, klev nog banne mig på fotknölen kändes det som. Aj.. Trodde bergis att foten hade gått av, men så var inte fallet som tur var. Foten är rejält svullen nu o det är ingen höjdare att gå på den längre (första timmen kunde jag gå normalt utan att känna ngt). MEN jag ska försöka rida imorgon, och som tur är har jag stukat högerfoten, så jag borde komma upp i sadeln utan problem :) Ner är värre. Men "ner kommer man alltid, på ett eller annat sätt" sägs det ju!

Stackars mina fossingar, den vänstra fick ju en högaffel i sig på nyårsafton, som ganska precis har läkt färdigt, och nu högerfoten stukad. Kul!

Nä, nu måste jag verkligen sova! Ska ju upp om bara några timmar och släppa ut hästarna!
Ha det gott
CIAOOOO!

15 år sedan

Hittade gamla tidningar idag, när jag städade. Det var den tidningen då det stog om Morfars bil, som rullade ner i ån. Jag minns det som om det var igår, fastän jag bara var 4 år! Tänk så illa det kunde ha gått!
Morfar och jag skulle hämta Johanna från Kyrkans barntimmar, morfar ställde bilen utanför, i en brant backe. Drog i handbromsen, men inte tillräckligt hårt.. Bilen rullar, morfar springer efter och rycker i bildörren som givetvis är låst. Han kunde inget göra mer än att se på, bilen var ju på tok för tung att hålla emot när den väl hade fått rullning. Bilen gick med lätthet igenom järnräcket och ner i Arbogaån! 

Tur i oturen att ingen kom till skada, med tanke på att den förarlösa bilen rullade i en väldans fart tvärs över en vältrafikerad gata. 
Jag minns hur mycket morfar skämdes för det här. Men som han sa "en bil är ju bara ett plåtskal, det går att fixa, det är skillnad med ett människoliv." Stackarn, det var ju bara en olyckshändelse.
Men hör och häpna, morfar hade bilen i 6 år efter det här, och den fungerade prima ballerina! Den behövde bara stå och torka i ett par veckor :p 
Haha nu, såhär i efterhand kan man ju faktiskt skratta åt det hela! :) Det gick ju bra trots allt


Enjoy!

Morfars bil flyter i Arbogaån, 1995  Men den funkade i flera år efter händelsen!! :)

2010

Nytt år, nya möjligheter! 


RSS 2.0